Wat betekent?

Voor compressoren bestaan veel verscheidene soorten accessoires, toebehoren en hulpgereedschappen. Hierbij kun je je compressor vanwege uiteenlopende klussen inzetten.

Professionele luchtpomp betreffende zeer prima capaciteit vanwege industriële en medische toepassingen. De pompen zijn over een eenvoudige doch bijzonder zeker ontwerp, geven een hoog rendement, bestaan krachtig.

Wat gebeurt er mits ons normale tacker wordt aangesloten op de High Pressure connectie betreffende een compressor?

Deze luchtpomp is voorzien over interne beveiliging. Die interne beveiliging zorgt ervoor dat een pomp stopt voor versleten membranen. Verder kan zijn een luchtpomp voorzien van 9mm slangtule.

Voeg dit eerstvolgende telefoonnummer toe met een contactlijst met jouw mobieltje en jouw mag het via WhatsApp alsnog eerder bereiken: 0615223400

Powerplus POWAIR0204 compressor slang 15 meter Deze rubber luchtslang heeft zowel ons mannelijke wanneer ons vrouwelijke koppeling, beschikt aan ons chemical safety en kan zijn bijzonder sterk en flexibel.

De compressor met Scheppach heeft ons aanzuigcapaciteit betreffende 180 liter ieder minuut en een laag geluidsniveau van 95 dB. Een compressor is olievrij uiteraard ook onderhoudsarm en kan zijn voorz

Een onverwoestbare Airpress PVC verlengslang heeft een Orion snelkoppeling en insteektule. Een slang bezit een slijtvaste en olie resistente buitenlaag. De lengte over die verlengslang kan zijn maar liefst 20 meter! Volmaakt vanwege wanneer u dan ook te werk zal met de compressor!

Op de click here Stanley luchtslanghaspel sluit je eenvoudigweg al die soorten spuitpistolen ofwel zandstralers aan. De luchtslanghaspel is voorzien van een wandsteun en kan zijn zwenkbaar.

Een compressor levert 8 bar aan nominale werkdruk en kan zijn volmaakt voor dit opblazen van banden, luchtmatrassen, voetballen, verminderen van stof enz. Het toestel is niet oliehoudend en daarom zeer onderhoudsvriendelijk. Naas

EPDM loodvervanger is 100% betreffende EPDM loodvervanger met ons aluminium membraan er in verwerkt en compleet butyl kleeflaag aan een onderzijde.

Stahlmann Slagmoeraanzetter 680Nm + doppenset + luchtslang + luchtpistool Gespecialiseerde drukluchtset betreffende slagmoeraanzetter, velegen doppenset, luchtlang en blaaspistool betreffende wel EUR 225.

Een onverwoestbare Airpress PVC verlengslang bezit een Orion snelkoppeling en insteektule. De slang bezit een slijtvaste en olie resistente buitenlaag. Een lengte over deze verlengslang kan zijn maar liefst 10 meter! Perfect wegens wanneer u te werk zal met de compressor!

Soms kan zijn ons adapter nodig teneinde ons accessoire betreffende dit ene merk aan te laten sluiten op ons compressor over dit overige merk. Uit die compressoronderdelen kun je kiezen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *